mirela wrote:
Kate,
Vad ca nu ai mai scris in topicul asta de aproape o saptamana, sper ca ati rezolvat impreuna problema. Eu una, in toata naivitatea mea, sper sa va sustineti reciproc in continuare si, pe cat posibil, sa ajungeti la punctul in care sa nu mai apara astfel de probleme de comunicare intre voi. Aici, pana la urma, nu e vorba de faptul ca ai sau nu AS, sotul tau ar trebui sa stie ca nimeni nu-i poate ghici gandurile si doar spunandu-ti ce gandeste veti putea ajunge la o solutie. Impreuna, pentru ca sunteti o familie, nu?:)
Mi-a placut sa vorbesc in romana pe forumul asta, nu ma asteptam sa am ocazia:)
Te sustin si sper sa reusesti sa ajungi acasa cand vei vrea!
Bine ai venit! Mersi și pentru a scrie în limba română. Sînt americancă și studiez limba română de 2 ani....am învățat foarte mult (profesorul meu a fost foarte bun) dar încă am nevoie de exercițiu.
Am fost în România între 23 martie și 4 aprilie 2011.
Soțul meu încă spune că are nevoie de acest lucru "a lua dorințele sale ca mine" și nu înțeleg exact ce vrea.
Ar fi mai ușor pentru mine dacă ar spune ce vrea...nu pot să știu gîndurile sale. Spune că căsătoria noastră nu va funcționa fără asta (28 de ani!! !!) și nu înțeleg....ugh!
~Kate
Si tot mai multe cere.
--Mihai Eminescu