Page 2 of 6 [ 83 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Booyakasha
Veteran
Veteran

07 Oct 2015, 12:29 pm

Hmmm, da, dar este foarte aproape :)

Cockroach96
Veteran
Veteran

07 Oct 2015, 12:47 pm

Cum te înțelegi cu colegii la universitate? Ți-ai făcut prieteni?
Eu deocamdată nu prea îmi cunosc colegii şi mă simt singur. Toți ceilalți sunt neurotipici, iar eu sunt un aspergian pierdut printre ei.
Azi nu am avut cursuri, dar mâine am.

Booyakasha
Veteran
Veteran

07 Oct 2015, 1:36 pm

Cockroach96 wrote:
Cum te înțelegi cu colegii la universitate? Ți-ai făcut prieteni, ți-ai găsit o pereche?
Eu deocamdată nu prea îmi cunosc colegii şi mă simt singur. Toți ceilalți sunt neurotipici, iar eu sunt un aspergian pierdut printre ei. Speram să găsesc fete drăguțe la universitatea mea, că de mult tânjesc după o prietenă, dar am fost dezamăgit.
Azi nu am avut cursuri, dar mâine am.

Îmi pare rău că te simți singur şi dezamăgit, dar sper norocul ţi se va schimba! Poate, atunci când ați terminat Universitatea?

De asemenea, nu mă înțeleg bine cu colegii la universitate, mi-am făcut un prieten, dar nu suntem apropiaţi. Mi-am găsit o pereche, sunt casatorita şi am un copil. Dar dar nu am alți prieteni și cred că nu pot să fac prieteni aici, pentru că toți sunt de asemenea neurotipici.

Cockroach96
Veteran
Veteran

07 Oct 2015, 1:44 pm

Nu ştiam că eşti fată. Câți ani ai, că vreau să ştiu dacă este în regulă să ne adresăm unul altuia cu tu(adică să ne tutuim, cum spunem noi românii)?

Booyakasha
Veteran
Veteran

07 Oct 2015, 1:58 pm

am împlinit 34 de ani, dar putem să ne tutuim, nu sunt atat de vechi lol :)

nu ești primul care a crezut că sunt un om :lol:

cum ai reușit să învețe atât de multe limbi atât de bine?

Cockroach96
Veteran
Veteran

07 Oct 2015, 2:17 pm

Booyakasha wrote:

Folosesc Google Translate. :mrgreen:

Booyakasha
Veteran
Veteran

07 Oct 2015, 2:18 pm

Cockroach96 wrote:
Booyakasha wrote:

Folosesc Google Translate. :mrgreen:

?

Cockroach96
Veteran
Veteran

07 Oct 2015, 2:40 pm

Stai liniştită, nu îl folosesc în conversațiile noastre. Vroiam să zic că îl folosesc pentru a posta în firele de limba portugheză.
Sunt român, deci nu am nevoie de Google Translate pentru a posta în română.

Booyakasha
Veteran
Veteran

07 Oct 2015, 3:43 pm

Cockroach96 wrote:
Stai liniştită, nu îl folosesc în conversațiile noastre. Vroiam să zic că îl folosesc pentru a posta în firele de limba portugheză.
Sunt român, deci nu am nevoie de Google Translate pentru a posta în română.

:lol:

nu am crezut că folosești Google T să scrieti romaneşte lol. Îmi pare rău, azi proastă sum :oops:

ce cursuri ai mâine la universitate? :)

Cockroach96
Veteran
Veteran

07 Oct 2015, 3:48 pm

Nu le-am memorat, dar le am scrise în orar.
Acum o să mă culc. Noapte bună!

Booyakasha
Veteran
Veteran

07 Oct 2015, 3:52 pm

Noapte bună şi somn ușor :)

Cockroach96
Veteran
Veteran

08 Oct 2015, 1:20 pm

Azi am scris mult la cursuri.
Oricum, de ce ai început facultatea aşa de târziu?

Booyakasha
Veteran
Veteran

08 Oct 2015, 2:01 pm

sper că ţi-a plăcut azi la universitate :)

Într-adevăr, am început facultatea acum cincisprezece ani, dar am studiat la multe universităţi, de asemenea, m-am îmbolnăvit care a durat niște ani şi apoi fiica mea s-a născut....dar acum sunt bine :)

Cockroach96
Veteran
Veteran

09 Oct 2015, 6:28 am

Deocamdată este mai bine decât la școală, căci nu se ia nimeni de mine. În liceu am avut bădărani în clasă, care se luau de mine din cauza ciudățeniei mele. Dacă iadul ar exista, acei derbedei ar ajunge acolo după moarte, iar Necuratul și dracii lui i-ar bate cu furcile. :)
Oricum, noi suntem mare mâncători de mămăligă și sarmale. Voi ce delicatese și specialități aveți în Croația?

Booyakasha
Veteran
Veteran

09 Oct 2015, 8:24 am

Cockroach96 wrote:
Deocamdată este mai bine decât la școală, căci nu se ia nimeni de mine. În liceu am avut bădărani în clasă, care se luau de mine din cauza ciudățeniei mele. Dacă iadul ar exista, acei derbedei ar ajunge acolo după moarte, iar Necuratul și dracii lui i-ar bate cu furcile. :)

lol și eu gândesc că Necuratul și dracii lui i-ar pedepsi, de asemenea cu furcile, cu Justin Timberlake sau discuții politice pentru eternitate :)

Îmi pare rău că te luau de tine, dar mă bucur că deocamdată e mai bine pentru tine la universitate.

De ce nu studiezi limbi străine la universitate? Mi se pare că ai talent :)

Cockroach96 wrote:
Oricum, noi suntem mare mâncători de mămăligă și sarmale. Voi ce delicatese și specialități aveți în Croația?

și noi avem sarmale, dar le mâncăm cu piure de cartofi. :) la fel suntem mare mâncători de mămăligă, dar cu brânză și smântănă sau "brodet". Specialităţi din bucătăria noastră sunt pršut (şuncă de porc sărată şi uscată), pečena patka/puran s mlincima (friptura de raţă/curcan cu garnitură de paste), kulen (cârnat de porc picant cu usturoi, boia de ardei şi sare, însoţit de ardei iute), burek/štrudle (ştrudelul umplut cu brânză, carne, spanac, cartofi, cireşe sau mere), škampi na buzaru (rizoto cu creveţi fierţi la abur), brodet (o tocană de peşti)....

Ce mancaruri iți place din bucătăria românească? :)

Cockroach96
Veteran
Veteran

09 Oct 2015, 9:10 am

Într-adevăr mă pricep la limbi străine, dar la facultate studiez doar engleza de afaceri(Business English). Sunt multe cursuri opționale, dar nu-mi bat capul cu ele, pentru că voi avea mult de învățat la contabilitate(domeniul meu de studiu) și nu mă pricep să-mi folosesc timpul eficient. Am studiat franceza la școală, poate o să mai învăț cu Duolingo. Până una-alta, folosesc Google Translate pentru a posta în alte limbi decât română și engleză.
Mama mea face cozonac și drob de Paște, dar drobul e nașpa. E făcut din organe de miel și e scârbos. Pe de altă parte, cozonacul e excelent, mai ales când mama pune rahat(Turkish Delight) în el. Nu mai spun de chec, e mai bun decât cozonacul! Mama se pricepe la gătit și face des gogoși și clătite. Noi punem gem în clătite și le rulăm. Voi cum mâncați clătitele?