Cockroach96 wrote:
Într-adevăr mă pricep la limbi străine, dar la facultate studiez doar engleza de afaceri(Business English). Sunt multe cursuri opționale, dar nu-mi bat capul cu ele, pentru că voi avea mult de învățat la contabilitate(domeniul meu de studiu) și nu mă pricep să-mi folosesc timpul eficient. Am studiat franceza la școală, poate o să mai învăț cu Duolingo. Până una-alta, folosesc Google Translate pentru a posta în alte limbi decât română și engleză.
Ce păcat! Pentru că esti foarte capabil in învăţarea limbilor străine. Sper să Duolingo te ajute cu franceza.
Cockroach96 wrote:
Mama mea face cozonac și drob de Paște, dar drobul e nașpa. E făcut din organe de miel și e scârbos. Pe de altă parte, cozonacul e excelent, mai ales când mama pune rahat(Turkish Delight) în el. Nu mai spun de chec, e mai bun decât cozonacul! Mama se pricepe la gătit și face des gogoși și clătite. Noi punem gem în clătite și le rulăm. Voi cum mâncați clătitele?
Eww, drob
da, noi de asemenea mâncam clătitele cu gem și le rulăm. Dar tot cu brânză și smântănă la cuptor, și cum Nuttela!
Vorbind de Paşte, oameni in România sunt deocamdată foarte religioși?
Cockroach96 wrote:
Stai să te corectez, că sunt un mare nazist gramatical(Grammar Nazi)
Dacă dorești, la fel poți să mă corectezi