Evet ailem orda onlari ziyarete gidiyorum arada. Isim de Turkiye'den ama evden calistigim icin burda yasamam sorun olmuyor. Hangi sehirdesin? Belki bir gun bulusabiliriz.
Evden çalışma fikri harika! Ben de çok isterdim ama hukuk okudum ve malum bizim gibi insanlar için zor.. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Ben İzmir'deyim ama İstanbul'da yakınlarımız var arada gidiyoruz, görüşmeyi çok isterim!
Ah, oylesi cok kotuymus umarim bir an once sana cok uygun bir is bulursun. Benim de is konusunda biraz sikintilarim var. Bu isim araliga kadar devam edecek ondan sonra issizim. Ama Prag'daki otistik topluluguyla gorusuyorum onlar araciligiyla belki is bulabilirim. Izmir'deysen harika! Benimkiler de Izmir'de! Bir dahaki Turkiye'ye gelisimde kesin goruselim!
Çok teşekkür ederim, umarım ikimiz de seveceğimiz, rahat edeceğimiz işler bulabiliriz. Çok sevinirim kendimi öyle yalnız hissediyorum ki bu ülkede. Tamam sen geldiğin zaman haber verirsin ayarlayalım istediğin yerde buluşabiliriz Ben istanbuldasındır diye düşünmüştüm şu an çok mutlu oldum İzmir'de olduğuna!
Baska ulkede de yalniz hissediyor insan kendini. Malesef bizden cok fazla yok. Ben de sen Istanbul'dasindir diye dusunmustum haha. Cok tesaduf oldu Izmirli olman cok sevindim!
Haklı olabilirsin, Avrupalıların kültürü de farklı, çok bireyciler. Ben de tanıştığıma çok sevindim, hiç sanmıyordum karşıma Türk çıkacağını hem Türk hem İzmirli çıktı İnşallah geldiğinde de görüşürüz, mutlaka haberleşelim!